تحولات منطقه

حجت الاسلام والمسلمین عباسی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در حدود ده سال اخیر یک معین کامل برای رهبر شهید انقلاب بودند و اشراف کامل بر تمام جزئیات کشور دارند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه: رهبر معظم انقلاب بر تمام جزئیات کشور اشراف دارند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی و عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع مدیران و مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی به تبیین اندیشه و سیره عملی رهبر سوم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه ای پرداخت.

عضو مجلس خبرگان رهبری به بیان توضیحاتی پیرامون روند انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی توسط این مجلس علیرغم تمامی مخاطرات و محدودیت های ایام جنگ پرداخت و اظهار داشت: خوشبختانه به رغم شرایط جنگی، روند انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی به صورت قانونی، شفاف و با حضور اعضای مجلس خبرگان رهبری صورت گرفت و حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه ای، با رای قاطع امنای ملت به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شدند.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به حمایت علما و مراجع عظام از این انتخاب، خاطرنشان کرد: در همان ساعات نخست اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب، بسیاری از علما در پیام هایی به اعضای مجلس خبرگان حمایت خود را از انتخاب حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه ای اعلام نمودند و پس از اعلام رسمی نیز با صدور بیانیه های متعدد از این انتخاب حمایت و تقدیر کردند.

وی با اشاره به محدودیت دسترسی به رهبر انقلاب در زمان فعلی، اظهار داشت: این وظیفه بر عهده ما از جمله اعضای مجلس خبرگان است که زمینه حضور و بسط ید ایشان را فراهم نماییم و ان‌شاءالله این شرایط فراهم خواهد شد.

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به اهمیت احراز خصوصیاتی از جمله فقاهت، شجاعت، مدیریت، عدالت و… برای انتخاب رهبر، ابراز داشت: در جلسات مختلف اعضای خبرگان درباره همه این اوصاف سخن گفته شد و همفکری صورت گرفت. در باب فقاهت، رهبر معظم انقلاب حدود ۱۷ سال سابقه تدریس درس خارج دارند. از لحاظ عدالت و تقوا نیز ما شواهد قطعی داریم که ایشان را از سایر گزینه ها متمایز می سازد. تقوا، زهد، جهات اخلاقی و بی تعلقی به دنیا در ایشان از گذشته نزد ما بدیهی بود.

وی ادامه داد: از باب اشراف به امور، مقام معظم رهبری در حدود ده سال اخیر یک معین کامل برای رهبر شهید انقلاب بودند و اشراف کامل بر تمام جزئیات کشور دارند.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی یکی از ویژگی های ضروری برای رهبری را شجاعت و قدرت تصمیم گیری برشمرد و گفت: اگر در احراز شرایط رهبری کسی در هنگام تصمیم گیری با انواعی از تحفظ ها و نگرانی ها مواجه شود، طبیعتا با کسی که در سخت ترین شرایط قدرت تصمیم گیری دارد، قابل قیاس نیست.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha